Linkbuilding

Het verkrijgen van organisch verkeer is de grootste zorg van de meeste online bedrijven. Daarom helpen wij bedrijven om thematische links te bouwen en een top ranking in Google en andere zoekmachines te verkrijgen. Dit optimaliseert op zijn beurt de website en genereert verkeer.

SERPS MET WHITE HAT LINK BUILDING TACTIEKEN

Zoekmachines beoordelen de relevantie en autoriteit van een website via de kwaliteit van de backlinks die het heeft. Hoe sterker uw backlinkprofiel is, hoe sterker de geloofwaardigheid in de ogen van Google en andere zoekmachines. Linkbuilding is dus zeker niet dood. Het is een medium waarmee u meer organisch verkeer, verbeterde zoekzichtbaarheid en een betere naamsbekendheid krijgt in de online bedrijfssfeer. Bij LinkBuildingCorp, volgen we ethische white hat praktijken die u helpen krachtige backlinks te verdienen van hoge autoriteit sites. Als gevolg daarvan blijft u kwaliteitssap verdienen van de websites, in termen van verkeer. De kans op een hogere positie in de zoekresultaten neemt toe naarmate het aantal thematische links van hoge kwaliteit naar uw website toeneemt. Als gevolg daarvan krijgt u een boost in de verkoop.

Wat is linkbuilding?

De term verwijst naar de techniek van het verwerven van hyperlinks naar uw website(s) vanaf andere websites. Dit helpt gebruikers te navigeren tussen verschillende webpagina’s op uw website of tussen verschillende websites op het internet. Deze links helpen dan de zoekmachines om te bepalen welke pagina’s hoger in de zoekresultaten moeten komen. En niet alleen dit, ze helpen de zoekmachines om nieuwe webpagina’s te ontdekken die online zijn gemaakt. Daarom is het bouwen van kwaliteitslinks zo belangrijk voor een online bedrijf.

Hoe Link Building Populariteit kan winnen voor uw bedrijf?
Over het algemeen zijn er een aantal ranking factoren die de ranking status van uw bedrijf in de online zoekresultaten bepalen. Maar, backlinks worden beschouwd als een opperste metriek voor SEO. Daarom is het ideaal om kwaliteitslinks te bouwen die kwaliteitsverkeer naar uw website trekken. Hier moet u zich richten op de factor ‘kwaliteit’ van de links, omdat uw bedrijf alleen aan populariteit wint als het kwalitatieve links verwerft. Betere rankings en verkeer gaan hand in hand met meer gezaghebbende websites die naar uw site linken.

Bereik top ranking voor zelfs de meest complexe zoekwoorden. Trek relevant verkeer aan dat omzet in leads. Enorme merkherkenning en blootstelling online. Drijft gestaag verwijzingsverkeer aan

Hogere Google Rank – Lijdt uw bedrijf aan

➩ Slecht, irrelevant verkeer
➩ Geen zakelijke leads
➩ Slechte backlinking
➩ Hogere kans op een Google penalty

Weet u dat?

“Het verkrijgen van een hogere business rank in Google of andere zoekmachines is geen ontmoedigende taak, als je alle Google algoritmen, ranking factoren en richtlijnen op een zeer oprechte manier volgt. Zoals u weet blijven de trends veranderen, daarom is het van cruciaal belang om uw link building strategieën daarop af te stemmen. Wij concentreren ons niet op één of twee tactieken, maar betrekken alle activiteiten die zorgen voor een enorme pool van gezaghebbende links voor uw bedrijf. Als gevolg hiervan blijft uw website beschermd tegen Google penalty’s en krijgt u toegang tot kwalitatieve backlinks. ”

Cruciale feiten over linkbuilding

Linkbuilding is zo’n populaire rankingfactor in Google dat elk online bedrijf een intern team inhuurt of ontwikkelt dat zich specifiek concentreert op het bouwen van thematische organische links. Of het nu gaat om hoge boeiende inhoud, citaten van lokale bedrijven, interne linking of andere technieken, bedrijven gebruiken elke andere strategie die hen kan voorzien van kwaliteitslinks.

☞ 53% van de bedrijven is het ermee eens dat zij bijna een kwart van hun SEO-budget besteden aan linkbuildingpraktijken.
☞ 90% van de bedrijven is het ermee eens dat zij inhoud gebruiken als een belangrijke techniek om kwaliteitslinks te verdienen.
☞ 70% van de links waarop gebruikers klikken zijn organisch.
☞ Lijstposts trekken 74% meer links aan in vergelijking met andere inhoudstypes.

Met deze, is het heel duidelijk dat het verkrijgen van een hogere rang of het bereiken van wereldwijde aanwezigheid is niet een one night game. Je moet investeren in dergelijke tactieken om de gewenste resultaten te grijpen op een authentieke manier.

BOOST GOOGLE RANKING! – VERHOOG WEBSITE VERKEER!

Links zijn, en zullen altijd de belangrijkste ranking beslissende factor in Google’s algoritme. Dus, ongeacht of u nieuw bent in de online business wereld, of jarenlange ervaring hebt in hetzelfde, moet u altijd een oogje houden op het bouwen van kwaliteitslinks voor uw website die relevant verkeer aantrekt. Zorg ervoor dat u zich niet bezighoudt met spammy link building technieken, want op het moment dat Google dergelijke activiteiten ontdekt, zal het u gewoon uit de competitie race gooien, en je zou nooit kunnen herstellen van de Google penalty.

Ons team blijft op de hoogte van alle Google-algoritmen, trends en de nieuwste organische link building-strategieën, zodat ze u helpen kwalitatief hoogwaardige links te bouwen om uw zakelijke groei te escaleren.