Linkbuilding pakket

Linkbuilding Pakket van Blogs en Sterke Links: SEO Tips voor Optimaal Succes

Als ervaren SEO-specialist begrijp ik als geen ander hoe belangrijk linkbuilding is voor het succes van een website. Met het juiste linkbuildingpakket van blogs en sterke links kun je de online zichtbaarheid van je website vergroten en betere zoekresultaten behalen. In dit artikel deel ik graag enkele waardevolle tips om je linkbuildingstrategie te optimaliseren.

Linkbuilding Pakket van Blogs

Als ervaren SEO- en copywriter begrijpen wij het belang van het schrijven van blogs en het plaatsen ervan op relevante websites met een hoge DA en DR waarde. Door deze strategie te implementeren, kun je jouw website optimaliseren en jouw online aanwezigheid vergroten. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van deze aanpak en hoe het jouw SEO-inspanningen kan verbeteren.

Waarom zijn blogs op websites met een hoge DA en DR waarde belangrijk?

 1. Vergroot jouw online zichtbaarheid

  Door blogs te schrijven en te plaatsen op websites met een hoge domeinautoriteit (DA) en doorverwijzingswaarde (DR), vergroot je de kans dat jouw content wordt gezien door een breder publiek. Deze websites hebben een sterke online aanwezigheid en genieten vaak van een groot aantal organische bezoekers. Door jouw blogs op dergelijke websites te publiceren, vergroot je de kans dat jouw content wordt opgemerkt door potentiële klanten en zoekmachines.

 2. Kwalitatieve inkomende links

  Websites met een hoge DA en DR waarde worden vaak beschouwd als betrouwbare bronnen van informatie. Door jouw blogs op deze websites te publiceren, kun je hoogwaardige inkomende links naar jouw eigen website verkrijgen. Inkomende links van gerenommeerde bronnen verbeteren de autoriteit van jouw website en versterken jouw positie in zoekmachineresultaten.

 3. Verhoogde organische zoekrangschikking

  Blogs op websites met een hoge DA en DR waarde kunnen jouw organische zoekrangschikking aanzienlijk verbeteren. Wanneer zoekmachines zoals Google zien dat jouw content wordt gepubliceerd op relevante websites met een sterke autoriteit, wordt jouw website beschouwd als waardevol en wordt jouw positie in de zoekresultaten versterkt. Dit kan leiden tot een verhoogde zichtbaarheid en meer organisch verkeer naar jouw website.

Linkbuilding pakket

Prijzen blogs: Voor het plaatsen van een blog op een hoofddomein zoals bijvoorbeeld:  seobureau.be , interieur-tips.beinterieurdecoratie-shops.nl … kom de prijs op € 50 per blog. De content kan eventueel ook door jullie zelf aangeleverd worden indien gewenst.

Via ons interessant Linkbuilding Pakket bieden we een korting aan bij een min afname van 10 blogs. De prijs komt dan op € 35 per blog. De content kan eventueel ook door jullie zelf aangeleverd worden indien gewenst.

Inbegrepen in de Prijzen blogs

 • Schrijven van de content bestaande uit 500 tot 800 woorden, hierin een foto en 1 tot 3 links naar je website in verwerkt
 • Plaatsen van de blog op een relevante website met hoge DA en DR waarde.

Unieke content

De content van onze blogs zijn steeds zeer relevant en gaan over uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u wilt ondersteunen in Google.

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze blogs op hoofddomeinen geplaatst voor onder meer onze klant Willems Veranda’s en Sitcon Alarm en beveiligingssystemen:

https://www.sleutel-op-de-deur-bouwen.be/page/een-veranda-als-bijgebouw-gebruiken
https://meesterklusser.be/algemeen/het-kiezen-van-een-veranda-bouwer
https://seobureau.be/blog/2022/09/12/veranda-brengt-wijzigingen-aan-in-haar-online-marketingstrategie
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/waarom-bewakingscamera-buiten-plaatsen
https://www.verlichtings-dienst.nl/page/bewakingscamera-voor-buiten-met-led-verlichting
https://www.goedkope-website-maken.be/page/website-voor-bewakingscamera-laten-maken
https://verandabouw-vanham.be/page/beveilig-uw-huis-op-een-slimme-manier
https://www.heelveeltuinartikelen.be/page/alarmsysteem-plaatsen-in-de-tuin

Hoe implementeer je deze strategie?

Om te profiteren van de voordelen die blogs op websites met een hoge DA en DR waarde bieden, is het belangrijk om een effectieve strategie te volgen. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen:

 1. Identificeer relevante websites

  Onderzoek en identificeer websites binnen jouw niche die een hoge DA en DR waarde hebben. Deze websites moeten gerelateerd zijn aan jouw branche of onderwerp, zodat jouw blogs waardevol en relevant zijn voor het publiek van die websites.

 2. Kwalitatieve content creatie

  Schrijf boeiende en informatieve blogs die waarde bieden aan de lezers. Zorg ervoor dat jouw content uniek, goed gestructureerd en vrij van plagiaat is. Gebruik relevante zoekwoorden en zorg ervoor dat de blogs SEO-vriendelijk zijn geoptimaliseerd.

 3. Benader de juiste websites

  Neem contact op met de eigenaren of beheerders van de geïdentificeerde websites en bied hen jouw waardevolle blogs aan. Leg uit waarom jouw content relevant is voor hun publiek en hoe het kan bijdragen aan de waarde van hun website. Wees professioneel en beleefd in jouw benadering en streef naar een langdurige samenwerking.

 4. Monitor en analyseer de resultaten

  Houd de prestaties van jouw geplaatste blogs op websites met een hoge DA en DR waarde in de gaten. Analyseer het verkeer, de betrokkenheid van de gebruiker en andere relevante statistieken om de effectiviteit van jouw strategie te beoordelen. Pas waar nodig aan en blijf werken aan het verbeteren van jouw SEO-inspanningen.

Door blogs te schrijven en te plaatsen op websites met een hoge DA en DR waarde, kun je jouw SEO-inspanningen naar een hoger niveau tillen. Het vergroot jouw online zichtbaarheid, versterkt de autoriteit van jouw website en verbetert jouw organische zoekrangschikking. Volg de bovengenoemde stappen en begin vandaag nog met het optimaliseren van jouw website.

Investeer in hoogwaardige content en zorg ervoor dat jouw blogs waardevol zijn voor het publiek. Door een sterke samenwerking met relevante websites op te bouwen, kun je jouw online aanwezigheid vergroten en jouw doelgroep effectief bereiken.

Blijf jouw strategie monitoren en optimaliseren om blijvende resultaten te behalen. Met de juiste aanpak en consistentie zul je merken dat jouw SEO-inspanningen vruchten afwerpen en jouw website succesvol wordt in de online wereld.

Onze maandelijkse pakketten

Handmatige Linkbuilding uitbesteden is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

Linkbuilding pakket

Wat is een linkbuilding pakket?

Een Linkbuilding pakket bestaat ​​uit een groep gegarandeerde links maandelijks worden geplaatst in voor een vaste prijs. Bij normale linkbuilding diensten betaal je voor elke individuele link. Linkbuilding pakketten hebben een aantal verschillende links in het pakket. Je betaalt gewoon de vaste prijs van het pakket.

Wij bieden linkbuilding pakketten aan per maand. Wij plaatsen voor onze klanten backlinks op zeer relevante websites die we zelf ontwerpen. Deze sites hebben een hoge DA en DR waarde.

Linkbuilding Tips Voorbeeld 1:

Backlinks op de homepage van relevante websites, zie voorbeeld van een relevante website

Linkbuilding Tips Voorbeeld 2:

Backlinks in de vorm van een blog op relevante websites, zie voorbeeld van een blog

Linkbuilding Tips Voorbeeld 3:

Tiered linkbuilding: Backlinks op relevante websites gebouw volgens Multi Tier, zie voorbeeld 

Het Belang van Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het verwijst naar het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website. Deze links worden ook wel backlinks genoemd en spelen een cruciale rol bij het bepalen van de autoriteit en relevantie van je website in de ogen van zoekmachines zoals Google.

Kwalitatieve Blogs als Linkbuilding Strategie

Een effectieve linkbuildingstrategie omvat het gebruik van kwalitatieve blogs om relevante links te verkrijgen. Blogs bieden een geweldige mogelijkheid om waardevolle content te delen en tegelijkertijd backlinks naar je website te genereren. Hier zijn enkele tips om optimaal gebruik te maken van blogs in je linkbuilding:

Het is belangrijk om blogs te selecteren die relevant zijn voor jouw niche of branche. Zoek naar blogs met een goede reputatie en een trouwe lezersgroep. Deze blogs bieden een beter platform om je content te delen en waardevolle backlinks te verkrijgen.

Creëer Hoogwaardige Content

Om andere blogs ervan te overtuigen naar jouw website te linken, is het cruciaal om hoogwaardige content te creëren. Schrijf informatieve, boeiende en relevante artikelen die waarde toevoegen aan de lezers van de blog. Op deze manier vergroot je de kans dat andere bloggers naar jouw content willen linken.

Naast het publiceren van waardevolle content, moet je ook actief zijn in het benaderen van andere bloggers voor samenwerkingen. Stuur hen vriendelijk een bericht waarin je hen informeert over je artikel en waarom het interessant kan zijn voor hun lezers. Door samen te werken met andere bloggers kun je meer exposure krijgen en waardevolle backlinks verzamelen.

Sterke Links voor Optimaal Resultaat

Naast het gebruik van blogs, is het ook belangrijk om sterke links op te bouwen. Sterke links zijn backlinks van websites met een hoge autoriteit en relevantie. Hier zijn enkele tips om sterke links te verkrijgen:

Gastbloggen op Invloedrijke Websites

Een effectieve manier om sterke links te krijgen, is door gastblogs te schrijven voor invloedrijke websites binnen jouw branche. Deze websites hebben vaak een grote autoriteit en kunnen een waardevolle bron van backlinks zijn. Zorg ervoor dat je gastblog van hoge kwaliteit is en relevant is voor het publiek van de website.

Een sterk online netwerk kan ook helpen bij het verkrijgen van sterke links. Bouw relaties op met andere professionals in jouw branche en deel waardevolle content met hen. Als ze jouw content waardevol vinden, bestaat de kans dat ze naar jouw website willen linken.

Monitor je Backlinks

Het is belangrijk om regelmatig je backlinks te controleren en te monitoren. Zo kun je zien welke websites naar jou linken en of deze links nog steeds actief zijn. Als je merkt dat bepaalde backlinks niet meer werken, neem dan contact op met de website-eigenaar om dit te verhelpen.

Een doordachte linkbuildingstrategie met behulp van blogs en sterke links kan een significant verschil maken in de zichtbaarheid en ranking van je website. Kies de juiste blogs, creëer hoogwaardige content, werk samen met andere bloggers en bouw sterke links op om je linkbuildinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Zorg ervoor dat je voortdurend de resultaten van je linkbuildingstrategie evalueert en aanpast waar nodig. SEO is een continu proces, en met de juiste aanpak kun je je online aanwezigheid versterken en meer organisch verkeer naar je website genereren.

Contacteer ons

Linkbuilding Pakket gezocht? Bel +32 495/21 45 83.

Linkbuilding Pakket van artikelen: Wij schrijven dagelijks voor onze klanten blogs met relevante content, deze blogs gaan volledige over het onderwerp van de website en de producten, diensten of zoekwoorden van de klant. Daarna plaatsen we die blogs op websites met een hoge DA en DR waarde. Onze blog techniek is volledig Google proof, heel veel SEO en linkbuildingkantoren maken van onze websites gebruik om de blogs voor hun klanten te plaatsen.

Voorbeeld: De juiste materialen kiezen voor uw veranda –  Grafisch ontwerpen met schildklierproblemen


Linkbuilding Pakket van backlinks: We ontwerpen voor onze klanten zeer relevante websites waar we hun backlinks op plaatsen, deze websites zijn volledige SEO geoptimaliseerd en worden ook goed gevonden in Google.

Voorbeeld: Auto opkoper Aalst – Kaartlegster Antwerpen – Thaise massage West-Vlaanderen