Belgische Linkbuilding

Belgische Linkbuilding: Vergroot Je Online Zichtbaarheid in België en verhoog Je Ranking in België met Belgische Linkbuilding

Wil jij ervoor zorgen dat jouw website hoger rankt in België? Bij Linkbuilding Vlaanderen bieden we Belgische linkbuilding aan waarmee je jouw online zichtbaarheid vergroot en je doelen in Google sneller kunt bereiken. Vele tevreden klanten hebben al vertrouwd op onze linkbuilding strategie, die uitstekende resultaten oplevert in België.

Belgische Linkbuilding Afgestemd op de Belgische Markt

De Belgische markt heeft een andere cultuur dan de Nederlandse, en ook op het gebied van zoekmachineoptimalisatie zijn er verschillen. Onze internationale linkbuilding experts houden rekening met deze tegenstellingen en stemmen de linkbuilding strategie af op de criteria die belangrijk zijn in België.

De Voordelen van Belgische Linkbuilding

Door te kiezen voor Belgische linkbuilding geniet je van diverse voordelen:

 1. Betere online zichtbaarheid in België: Door het verhogen van het aantal kwalitatieve backlinks naar jouw website, wordt je online zichtbaarheid in België vergroot.
 2. Hoger in Google: Een effectieve linkbuilding strategie zorgt ervoor dat jouw website hoger verschijnt in de zoekresultaten van Google.
 3. Natuurlijk linkprofiel met een hoge autoriteit: Onze linkbuilding strategie zorgt voor een natuurlijk linkprofiel dat door Google als betrouwbaar en autoritair wordt beschouwd.
 4. Groter bereik bij je doelgroep in België: Door hoger te ranken in België, bereik je een groter aantal potentiële klanten die actief zoeken naar jouw producten of diensten.
 5. Stijgende bezoekersaantallen uit Google: Door beter vindbaar te zijn in de zoekresultaten, zul je meer organisch verkeer ontvangen vanuit Google.
 6. Meer leads en omzet uit de Belgische markt: Een hogere ranking resulteert in meer kwalitatieve leads en uiteindelijk in een verhoogde omzet uit de Belgische markt.

Hoe Werkt Belgische Linkbuilding?

Belgische linkbuilding richt zich op het verkrijgen van externe links die naar jouw website verwijzen. Deze backlinks informeren Google over de inhoud van jouw website en welke doelgroep je bedient met jouw producten of diensten. Hierdoor zal de zoekmachine jouw website hoger plaatsen in de zoekresultaten wanneer jouw doelgroep in België zoekt naar relevante termen die verband houden met jouw bedrijf.

Google beoordeelt websites onder andere op hun expertise, autoriteit en betrouwbaarheid. Dit geldt ook voor websites die backlinks naar jouw website plaatsen. Het is dus essentieel dat de links in jouw linkprofiel voornamelijk afkomstig zijn van websites met een goede reputatie bij Google. Dit zal positief afstralen op jouw eigen website en de kans vergroten om een hogere zoekpositie in België te bereiken.

Waarom is Belgische Linkbuilding Nodig?

In de praktijk is het voor veel bedrijven een uitdaging om backlinks te verkrijgen van websites met een hoge autoriteit en betrouwbaarheid. Daarbij komt nog de taalbarrière. In België wordt naast het Nederlands (Vlaams) ook Frans en Duits gesproken. Het is belangrijk om deze meertaligheid terug te laten komen in een evenwichtige en natuurlijke balans binnen het linkprofiel en de juiste optimalisatie voor zoektermen met ankertekst.

De Belgische linkbuilding service van Linkbuilding Vlaanderen  is specifiek afgestemd op deze factoren en maakt het aanzienlijk eenvoudiger om sterke backlinks te verkrijgen op hoogwaardige websites. Waar je normaal gesproken dagen tot weken bezig zou zijn om één sterke backlink te verkrijgen, versnellen wij dit proces met onze linkbuilding service en ontzorgen we jou op alle vlakken. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden om het linkbuilding proces aan ons uit te besteden.

Een Effectieve Strategie voor Linkbuilding in België

In België zoekt jouw doelgroep vaak met net iets andere zoektermen dan in Nederland. Soms wordt er in het Frans gezocht, andere keren in het Vlaams. Zelfs subtiele taalverschillen kunnen een groot verschil maken voor jouw positie in Google. Bij Linkbuilding Vlaanderen houden onze tekstschrijvers hier rekening mee bij het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content en het aanbrengen van ankerteksten in artikellinks.

Alle artikelen en bijbehorende backlinks worden geplaatst op relevante en autoritatieve websites met een gemiddelde Trust Flow van 15. In combinatie met zorgvuldig gekozen startpagina- en homepaginalinks zorgen wij voor een gestage en kwalitatieve uitbreiding van jouw Belgische linkprofiel. Dit verloopt merkbaar sneller dan wanneer je zelfstandig aan linkbuilding zou doen.

Behaal Je Doelen Sneller met Belgische Linkbuilding

Net als bij linkbuilding in andere landen, heeft Belgische linkbuilding tijd nodig om maximale resultaten op te leveren. Het grote voordeel ten opzichte van andere online marketingmethoden is dat de behaalde resultaten duurzaam zijn. Na het linkbuilding traject blijven de verkregen backlinks namelijk nog lange tijd online staan, waardoor je er jarenlang profijt van hebt.

Hoewel het doorgaans 3 tot 6 maanden kan duren voordat je website echt hoog in Google staat in België, zien klanten van Linkbuilding Vlaanderen soms al binnen enkele weken de eerste resultaten van hun linkbuilding traject. De snelheid waarmee je met Belgische linkbuilding jouw doelen bereikt, hangt af van factoren zoals de uitgangspositie van je website bij aanvang van het traject en andere ranking factoren op je website.

Belgische Linkbuilding

Wij plaatsen blogs op Belgische websites met een hoge DA en DR waarde

Een van de meest krachtige strategieën die u kunt gebruiken, is het plaatsen van blogs op Belgische websites met een hoge DA (Domain Authority) en DR (Domain Rating) waarde. In dit artikel zullen we dieper ingaan op dit onderwerp en de voordelen uiteenzetten die dit met zich meebrengt voor uw SEO-rangschikking.

Het belang van blogplaatsing op Belgische websites

Het plaatsen van blogs op Belgische websites is een strategie die zowel de relevantie als de autoriteit van uw website verhoogt. Door gebruik te maken van websites met een hoge DA en DR waarde, kunt u profiteren van de sterke reputatie en het vertrouwen dat deze websites genieten bij zoekmachines. Dit kan uw eigen website helpen om hoger te ranken in de zoekresultaten.

Verhoog uw zichtbaarheid met sterke backlinks

Een van de voordelen van het plaatsen van blogs op Belgische websites met een hoge autoriteit is de mogelijkheid om hoogwaardige backlinks naar uw eigen website te verkrijgen. Backlinks zijn essentieel voor het opbouwen van autoriteit en geloofwaardigheid in de ogen van zoekmachines. Door te worden genoemd en gelinkt vanaf gerenommeerde Belgische websites, kunt u uw zichtbaarheid vergroten en het vertrouwen van zoekmachines winnen.

Vergroot de relevantie van uw website

Wanneer u ervoor kiest om blogs te plaatsen op Belgische websites, kunt u uw doelgroep beter bereiken. Door te publiceren op websites die specifiek gericht zijn op de Belgische markt, vergroot u de relevantie van uw content. Dit kan resulteren in een hogere betrokkenheid van gebruikers, meer verkeer naar uw website en uiteindelijk meer conversies.

Prijzen blogs: Voor het plaatsen van een blog op een hoofddomein zoals bijvoorbeeld:  seobureau.be , interieur-tips.beinterieurdecoratie-shops.nl … kom de prijs op € 50 per blog. De content kan eventueel ook door jullie zelf aangeleverd worden indien gewenst.

Wij beiden een korting aan bij een min afname van 10 blogs. De prijs komt dan op € 35 per blog. De content kan eventueel ook door jullie zelf aangeleverd worden indien gewenst.

Inbegrepen in de Prijzen blogs

 • Schrijven van de content bestaande uit 500 tot 800 woorden, hierin een foto en 1 tot 3 links naar je website in verwerkt
 • Plaatsen van de blog op een relevante website met hoge DA en DR waarde.

Unieke content

De content van onze blogs zijn steeds zeer relevant en gaan over uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u wilt ondersteunen in Google.

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze blogs op hoofddomeinen geplaatst voor onder meer onze klant Willems Veranda’s en Sitcon Alarm en beveiligingssystemen:

https://www.sleutel-op-de-deur-bouwen.be/page/een-veranda-als-bijgebouw-gebruiken
https://meesterklusser.be/algemeen/het-kiezen-van-een-veranda-bouwer
https://seobureau.be/blog/2022/09/12/veranda-brengt-wijzigingen-aan-in-haar-online-marketingstrategie
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/waarom-bewakingscamera-buiten-plaatsen
https://www.verlichtings-dienst.nl/page/bewakingscamera-voor-buiten-met-led-verlichting
https://www.goedkope-website-maken.be/page/website-voor-bewakingscamera-laten-maken
https://verandabouw-vanham.be/page/beveilig-uw-huis-op-een-slimme-manier
https://www.heelveeltuinartikelen.be/page/alarmsysteem-plaatsen-in-de-tuin

 

Tips voor effectieve blogplaatsing

Om het meeste uit uw blogplaatsing op Belgische websites te halen, zijn hier enkele tips die u kunt volgen:

 1. Kies relevante onderwerpen: Zorg ervoor dat de onderwerpen van uw blogs aansluiten bij uw doelgroep en de Belgische markt. Onderzoek populaire zoekwoorden en trends om de meest relevante inhoud te produceren.
 2. Schrijf hoogwaardige content: Zorg ervoor dat uw blogs goed geschreven zijn, vrij van grammaticale fouten en waardevolle informatie bieden aan de lezers. Dit helpt niet alleen om uw autoriteit te versterken, maar ook om de betrokkenheid van de gebruikers te vergroten.
 3. Bouw sterke relaties op: Ga actief op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden met Belgische websites en bouw sterke relaties op. Dit kan resulteren in langdurige samenwerkingen en meer mogelijkheden voor blogplaatsing.

Het plaatsen van blogs op Belgische websites met een hoge DA en DR waarde is een effectieve strategie om uw SEO-rangschikking te verbeteren. Door gebruik te maken van sterke backlinks en het vergroten van de relevantie van uw website, kunt u uw zichtbaarheid vergroten en meer organisch verkeer genereren. Zorg ervoor dat u hoogwaardige content produceert en bouw sterke relaties op met relevante websites voor de beste resultaten.

Investeer vandaag nog in blogplaatsing op Belgische websites en zie uw SEO-rangschikking groeien!